Informatie over Mikoszˇw Geschiedenis van Mikoszˇw Plannen voor Mikoszˇw Waar ligt  Mikoszˇw Wist je datjes uit Mikoszˇw

      


" "
Hobb(ibo)b

Naar de poolse website van Celestyn


PROJECT

De Stichting Celestyn is opgericht door IBO en ouders en familieleden van gehandicapte kinderen. De stichting biedt meer dan 150 kinderen opvang en therapie in het Celestyn-centrum. Zij doen dit binnen een klimaat van 'diversiteit, integratie, acceptatie en harmonie'.

Vrijwilligers van IBO helpen al bijna 20 jaar de organisatie. De werkzaamheden van de vrijwilligers zullen -afhankelijk van de mogelijkheden en beschikbaarheid van materialen- uiteenlopen van het onderhoud van de landerijen tot het uitvoeren van de nieuwe plannen.

VOORBEELDEN VAN GEREALISEERDE PLANNEN
Klik hier voor meer informatie over dit project.

Celestyn therapie centrum
Het Celestyn centrum is het oudste complex van de organisatie. Het pand is in de loop der jaren enorm uitgebreid. Daarnaast horen bij dit centrum nog een boomgaard en een kinderspeelplaats.

Klik hier voor meer informatie over dit project. Sociale werkplaats
De sociale werkplaats is een van de laatste grote projecten. Het is een moderne werkplaats naar westerse maatstaven omsloten door vier hele oude karakterestieke muren.

Celestyn | Mikoszów 27 | 57-100 STRZELIN | T +48 - (0)71 - 3922394 | F +48 - (0)71-3958102

Inleiding in PDF